Leer wat meer

Over ons


Informatie over de Dikke Muis
De Dikke Muis is gevestigd op “de uitkijk” een leuke en gezellige jachthaven, waar je een zeilboot kan huren, kan waterskiën, boarden en kan Suppen.
Wij bieden onder andere de mogelijkheid om met grotere groepen aan te schuiven.


Iets te vieren met de gehele familie? Kom maar bij ons, wij regelen het allemaal voor je!
Bijvoorbeeld ontvangst met koffie en taart, een speurtocht met sloepen op de Loosdrechtse Plassen, een borrel op het terras en daarna met z’n allen de ondergaande zon bekijken onder het genot van een heerlijke BBQ op het terras

Vergaderen met een uitzicht?
Ben je op zoek naar een inspirerende en betaalbare vergaderruimte? Dat kan in Haven restaurant De Dikke Muis. Onze verschillende ruimtes kunnen worden afgesloten, zodat je voldoende privacy hebt en tot 45 personen comfortabel bij ons kun overleggen. Of je gebruikt de gehele ruimte: alles kan en wij rekenen geen zaalhuur!

Bij ons vind je een uitstekende vergaderruimte met een adembenemend, uniek uitzicht op de jachthaven. Wij helpen je graag bij het organiseren van vergaderingen en bijpassende activiteiten. Bijvoorbeeld een SUP-wedstrijd. Alles is mogelijk en we zorgen ervoor dat je van alle gemakken bent voorzien. Jullie kunnen daardoor de focus houden op de vergadering. En na de vergadering even lekker borrelen op de veranda of het terras!

U kunt bij ons terecht voor onder andere :
– Nieuwjaarsborrel
– Teambuilding activiteiten
– Personeelsfeesten
– Product presentaties
– Cursussen en trainingen
– Private diner

Powered by yvanhosting.nl / ouwebaas.nl